A.R.T. – Ultima inovatie in hidratare

hydrate-skin[1]

A.R.T. – Ultima inovatie in hidratare

Obiceiuri alimentare, diete, fumatul, stressul, activitatea fizică intensă, expunerea prelungită la razele soarelui, toate acestea contribuie la pierderea tonusului şi la îmbătrânirea pielii. Pentru a contracara aceste efecte, acum îţi stă la dispoziţie o nouă armă – tratamentul injectabil JALUPRO pe bază de aminoacizi colagenici şi acid hialuronic numit si A.R.T.(Aminoacids Revitalization Therapy)

A.R.T. reprezinta un tratament complet pentru prevenirea si tratamentul imbatranirii cutanate. Efectele benefice ale tratamentului A.R.T. se adreseaza si imbunatatirii aspectului neplacut al tenului cauzat de imbatranirea prematura aparuta ca urmare a expunerii indelungate a pielii la razele ultraviolete sau la conditii climatice nefavorabile. Raspunsul mult dorit la tratamentul cu Jalupro se regaseste intr-o regenerare a structurii pielii, o refacere a tonusului, elasticitatii si hidratarii tenului, protejand-ul in acelasi timp de actiunea agresiva radicalilor liberi.

Ridurile ce apar în urma “slăbirii” ţesutului cutanat se datorează deteriorării de-a lungul timpului a fibrelor de colagen, elastinei şi a tuturor componentelor pielii. A.R.T. reactivează si furnizeaza “materia prima“ pentru procesul de producere a colagenului, reducând vizibil ridurile. Este de remarcat faptul ca aceasta procedura de imbunatatire a aspectului si texturii tegumentului nu este adresat doar pentru terapia anti-ageing la nivelul tenului ci se adreseaza si altor zone ale corpului imbunatatind textura pielii de la niveul acestor zone: fata dorsala a mainilor, zona decolteului, zonele afectate de neplacutele vergeturi, etc).

Avantajul suprem al acestui tratament pe bază de aminoacizi constă în corectarea defectelor cutanate prin îmbunătăţirea calităţii pielii şi nu prin umplerea artificială a ridului. Aşadar, terapia A.R.T. garantează cresterea elasticitatii pielii, o structură mai compactă a acesteia, dar mai ales atenuarea ridurilor profunde şi superficiale.

Tratamentul este injectabil si consta in introducerea intradermica a cocktail-ului (amestecului) de aminoacizi la nivelul zonei vizate (pe faţă, decolteu, dosul mâinilor etc). Pacienţii trebuie să ştie că după injectare, pielea se înroşeşte puţin dar işi revine la normal după maximum 20 de minute. Reactiile neplacute ce pot apare in urma tratamentului sunt neglijabile, pentru că nu s-au descris efecte secundare sau manifestări de intoleranţă.

Daca imitial tratamentul consta in mai multe injectii seriate, lucru care era neplacut pentru anumite persoane si obositor pentru medic, inovatia de ultima ora este inlocuirea acului clasic de injectare cu un nou tip de ac, flexibil care nu este ascutit la varf, substanta injectata fiind eliminata printr-un orificiu lateral si nu prin varf ca in cazul celor obisnuite. Avantajele utilizari acest tip de ac, numit si microcanula, sunt uriase atat pentru medic cat si pentru pacient. Noul ac are o lungime convenabila si o flexibilitate remarcabila inlocuind injectiile anterioare care se faceau la 1 cm distanta cu acele clasice, astfel fiind necesare doar doua mici injectii pentru fiecare obraz facute de aceasta data cu un buy-trusted-tablets.com ac atraumatic. Injectiile facute cu acul atraumatic scad riscurile lezarii micilor vase de sange din piele si astfel incidenta micilor vanatai la locul de injectare este diminuat. Din fericire tratamentul/injectiile este complet nedureros. Pentru a obţine efecte maxime, ai nevoie de o sesiune de câte 1 injectare/săptămână, timp de 4 săptămâni. Studiile clinice au evidentiat faptul ca in urma tratamentului A.R.T. structura tegumentului s-a ameliorat semnificativ dupa 1 luna si iar efectul maxim dorit este obtinut dupa 4 luni de la sfarsitul tratamentului. Evaluarile clinice si opiniile specialistilor au confirmat eficienta terapiei A.R.T.. Tratamentul s-a dovedit bine tolerat de toti pacientii si este indicat mai ales inainte de expunerea prelungita la radiatiile UV, fiind indicat sa ne supunem unei cure de hidratare intensa inaintea vacantelor insorite pentru a preveni efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete (deshidratare, alterarea fibrelor de elastina si colagen, formarea excesiva de radicali liberi).

Web Design si SEO
ANPCSOL