aparat-radiofrecventa-endymedTehnologia inovatoare de radiofrecvență 3DEEP® de la EndyMed Pro este o soluție extrem de eficientă pentru tratamentele de tonifiere și conturare nonablativa și fracționată pentru față, gât și decolteu, cicatrici acneice si vergeturi.
Tehnologia 3Deep® patentata de catre EndyMed, consta in emiterea undelor de radiofrecventa la nivelul celor trei straturi ale pielii fara durere , stimuland productia naturala de colagen pentru reducerea ridurilor si pentru mai mult tonus si fermitate.
3DEEP ™ folosește o serie de electrozi și un algoritm specific care directioneaza precis energia termica. Câmpurile electrice multiple create se resping reciproc, ceea ce duce la combinația ideală de energie si creaza un patern termic tridimensional. Forțele de respingere dintre câmpurile electromagnetice adiacente conduc energia vertical în țesutul țintă, reducând cantitatea de energie disipata, inclusiv senzatia de disconfort pe suprafața pielii.
Cu cele 6 generatoare de unde cu frecventa radio, 3DEEP® este cea mai noua si inovativa tehnologie disponibila pe piata la momentul actual. Echipamentul livreaza energie radio focusata in profunzimea dermului cu injurie si durere minima la nivelul epidermului fiind eficient si sigur pentru toate tipurile de piele. Cu EndyMed experimentati un tratament rapid, precis, confortabil care nu necesita timp de recuperare prea lung dar in schimb ofera rezultate uimitoare, imediate, care continua sa se instaleze in lunile ce urmeaza procedurii.

Cum functioneaza Small 3DEEP® EndyMed?

Piesa Small 3DEEP® RF de la EndyMed este conceputa special pentru tratamentul ridurilor, tonifica și intinde pielea ridata de pe față, linia mandibulara si gât. Tratamentul oferă rezultate superioare altor echipamente, în special în zonele delicate, sensibile și greu de tratat precum cele din jurul gurii. Tratamentul consta in miscarea continua si circulara a electrozilor pe piele pana la obtinerea temperaturii de 40-42 grade Celsius (in profunzime se dezvolta temperaturi de 50-55 grade Celsius). La aceste temperaturi, fibrele de colagen se scurteaza iar fibroblastii sunt stimulati sa produca collagen nou. Dupa tratament, pacientul experimenteaza un usor eritem ( roseata) si edem foarte discret pentru cateva ore. Timp de recuperare : 0 zile

Cum fuctioneaza FSR 3Deep® EndyMed ?

Piesa FSR 3DEEP® ( Fractional Skin Resurfacing) de la EndyMed este special concepută pentru tratamentul pielii aspre si rugoase, mature, cu hiperpigmentare, cu riduri și/sau cicatrici atât pentru față, cât și pentru corp. FSR 3DEEP® conferă pielii o suprafață mai netedă, mai strălucitoare, tonus crescut si elasticitate optima, reduce hiperpigmentarea. Prin aceasta procedura se obtin simultan,scurtarea fibrelor de colagen din derm, cresterea tonusului si reducerea semnificativa a ridurilor precum si microablatia fractionata a epidermului ce ofera efectul de luminozitate. 
3DEEP®
Fractional Skin Resurfacing tratează eficient ambele straturi ale pielii implicate in imbatranire cu rezultate optime. Procedura implica aplicarea cremei anestezice si dureaza aproximativ 1 ora. Timp de recuperare:3-5 zile.

Cum functioneaza Intensif 3DEEP® EndyMed?

Intensif EndyMed este prima tehnologie aprobata FDA de microneedling cu radiofrecventa de pe piața estetica. Propulsat de patentul unic 3DEEP® RF a EndyMed, Intensif se remarcă printre celelalte tehnologii de microneedling cu modul său de operare exclusiv, eficient și rapid.

Adâncimea de penetrare a acelor Intensif, este reglabilă, și este cuprinsă între 0,5 mm și 5 mm, ajustandu-se de catre operator in functie de aria tratata. Soluția perfectă pentru tratarea cicatricilor postacnee, vergeturilor, ridurilor profunde și îmbunătățirii texturii pielii, tratamentele Intensif oferă rezultate initiale vizibile semnificativ, cu îmbunătățire continuă a conditiei pielii, la mult timp după finalizarea tratamentelor. Procedura implica aplicarea cremei anestezice si dureaza aproximativ 1 ora. Timp de recuperare:3-5 zile.

Indicatii postprocedura ( FSR si Intesif):

• In ziua procedurii nu aplicati farduri
• Este interzisa aplicarea produselor de peeling sau alti exfolianti
• Minimizati expiunerea la soare si aplicati crema de protectie solara cu indice inalt si spectru larg ( UVA si UVB)
• Barbatii vor evita indepartarea parului facial timp de aproximativ o sapatamana
• Respectati cu strictete indicatiile medicului

Contraindicatii pentru procedurile cu radiofecventa FSR si Intensif?

• Stimulatoare cardiace
• Insuficienta cardiaca severa
• Implanturi metalice
• Retinoizi sistemici
• Leziuni active in aria tratata ( herpes, plagi deschise, etc)
• Boli autoimmune
• Diabet zaharat dezechilibrat
• Tulburari de coagulare
• Medicatie anticoagulanta