Reduceti Ridurile Faciale… cu o singura sedinta de tratament

Incercati Pellevé

Daca va ganditi cum sa va improspatati infatisarea fara o interventie chirurgicala, Pellevé – sistemul de reducere a ridurilor ar putea fi potrivit pentru dumneavoastra. Pellevé trateaza ridurile faciale eficient si in siguranta, fara durere, fara anestezie si timp minim de recuperare. Cu o singura ora de tratament se poate deschide calea spre o piele mai ferma si mai intinsa, rezultate ce dureaza pana la sase luni.

Pellevé este indicat pentru corectarea cosmetica a ridurilor faciale mici si moderate, pentru anumite tipuri de piele.

Pellevé este indicat pentru corectarea cosmetica a ridurilor faciale mici si moderate, pentru tipurile de piele cu grad de fotosensibilitate I-IV. Posibilele efecte secundare ale tratamentului Pellevé sunt de obicei legate de locul unde s-a efectuat tratamentul si includ mici disconforturi in timpul procedurii, localizate in zona tratata. Pot aparea usoare inflamari si inrosiri ale pielii care dispar intr-un interval de 2 pana la 24 de ore.

Pellevé induce pielii in mod constant energie graduala, producand acumulari de caldura intre piele si stratul de grasime. Caldura crescuta modifica grupurile de colagen adanc in piele, facandu-le sa se contracteze si stimuleaza cresterea de colagen nou in timp. Acest rezultat inseamna, o piele mai ferma.

Cat dureaza procedura Pellevé?

Un tratament facial complet dureaza de obicei de la 45 de minute pana la o ora. Deoarece nu se foloseste anestezic si nu apar umflaturi, nu exista timp de recuperare.

La ce ar trebui sa ma astept in timpul procedurii Pellevé?

Mai intai, se aplica un gel protector pe fata. Pacientii spun ca au o senzatie de usoara incalzire profunda atunci cand doctorul atinge zona ce este tratata cu piesa de mana Pellevé. Nu se utilizeaza anestezic, deci veti avea rolul de ghid pentru a descrie ceea ce simtiti pe masura ce doctorul misca piesa de mana pe fata dumneavoastra.

Ce se intampla dupa procedura?

Pot aparea mici inflamatii sau inrosire, dar studiile au arata ca acestea dispar intr-un interval de cateva ore pana la o zi.

Cat timp dureaza pana apar rezultatele?

Multi pacienti vad rezultatele dupa numai o sedinta, cu imbunatatiri vizibile ce dureaza pana la sase luni, timp in care pielea produce collagen nou. Sedintele aditionale pot imbunatati rezultatul, deci consultati-va doctorul pentru a stabili numarul de sedinte.