Consultatie epilare laser
CUTERA XEO (SUA) a fost creat pentru a fi cel mai performant si durabil sistem laser de epilare de pe piata, singurul eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea bronzata. Design-ul sau unic, versatilitatea parametrilor de lucru si sistemul sau inovativ de racire permite tratamente extrem de eficiente, sigure si cu rezultate permanente.
In timp ce alte sisteme de epilare laser sau IPL necesita intreruperea tratamentelor pe timpul verii, CUTERA XEO trateaza eficient si in siguranta toate fototipurile cutanate (I–VI) inclusiv pielea bronzata.

Cate sedinte sunt necesare pentru epilarea definitiva cu laserul CUTERA XEO?

Epilare laser definitiva Sector 1Majoritatea zonelor necesita 6-8 tratamente. Numarul de tratamente necesar depinde de grosimea firului de par, aria tratata si de ciclul de crestere al parului. La un moment dat, nu toti foliculii pilosi sunt in faza activa de crestere ci ei evolueaza in trei faze: de crestere, de regresie si latenta. Laserul distruge foliculii aflati in faza activa la momentul tratamentului. Deci, vor fi necesare tratamente aditionale pentru a distruge toti foliculii dintr-o anumita arie.

Ce se intampla dupa tratamentul de epilare definitiva?

Imediat dupa tratament, zona poate fi discret eritematoasa si edematoasa. In urmatoarele zile firele par a suferi o crestere aparenta dar de fapt ele vor fi eliminate dupa 7-10 zile. Intre tratamente nu sunt permise metode de epilare prin smulgere (ceara, epilator electric, penseta) ci doar radere.

Posibile efecte secundare ale epilarii laser

Cele mai des intalnite sunt o usoara inrosire si edematiere a zonei tratate. Aceste efecte de obicei dureaza cateva ore.

>>Citeste mai multe despre tehnologia LASER vs. IPL pentru epilarea definitiva<<