Epilare laser NdYag Xeo byCutera®/Dioda Elysion By Cocoon®

Consultatie epilare laserLaserul Nd Yag 1064nm Cutera  XEO (SUA) a fost creat pentru a fi cel mai performant si durabil sistem de epilare laser de pe piata, singurul eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea inchisa la culoare. Design-ul sau unic, versatilitatea parametrilor de lucru si sistemul sau inovativ de racire permite tratamente extrem de eficiente, sigure si cu rezultate durabile. In clinica noastra, folosim acest laser pentru zone limitate, cu foliculi pilosi puternici, profund inserati (precum barbie, buza superioara) sau pentru piele foarte inchisa la culoare.

Laserul Dioda 810nm Elysion Cocoon Medical este “standard de aur” in tehnologiile de epilare definitiva pentru fototipuri cutanate I-III si  functioneaza pe principiul fototermolizei selective atingand temperaturi foarte inalte capabile sa distruga foliculul pilos fara sa afecteze pielea din jur datorita sistemului de racire performant ‘cristal freeze‘. Este un laser rapid, tratamentele sunt nedureroase, cu rezultate excelente.

IMPORTANT!

Cu minim 3 saptamani inainte de inceperea tratamentului laser , parul se indeparteaza doar cu ajutorul aparatului de ras sau al cremei epilatorii.
Este necesara evitarea expunerii la soare cu 2 saptamani inainte si dupa sedinta laser. Respectati cu strictete indicatiile medicului dermatolog!

Epilare laser definitiva Sector 1

Cate sedinte sunt necesare pentru epilare definitiva cu laser Nd Yag CUTERA® XEO/Dioda Cocoon®?

 Majoritatea zonelor necesita 6-8 tratamente. Numarul de tratamente necesar depinde de grosimea firului de par, aria tratata si de ciclul de crestere al parului. La un moment dat,  foliculii pilosi sunt in diferite faze  de dezvoltare. Ei evolueaza in trei faze: de crestere, de regresie si latenta. Laserul distruge foliculii aflati in faza activa la momentul tratamentului. Deci, vor fi necesare tratamente aditionale pentru a distruge toti foliculii dintr-o anumita arie.

Tehnologia laser este cea mai eficienta la ora actuala si 90% dintre pacienti isi pierd pilozitatea dupa 6-8 sedinte, deoarece raza laser tinteste specific bulbul pilos fara a leza pielea. Deoarece folosesc  lungimi de unda specifice si targetate, energia si timpul de emisie putand fi foarte fin ajustate, laserele de epilare indeparteaza parul nedorit sigur si eficient. Pentru mentinerea rezultatelor este posibil sa fie necesare sedinte de intretinere ( 1 sedinta la 1-2ani).

Programeaza-te online
sau programare telefonica la 0733.297.207

Ce se intampla dupa tratamentul de epilare laser?

Imediat dupa tratament, zona poate fi discret eritematoasa si edematoasa. In urmatoarele zile firele par a suferi o crestere aparenta dar de fapt ele vor fi eliminate dupa 7-10 zile. Intre tratamente nu sunt permise metode de epilare prin smulgere (ceara, epilator electric, penseta) ci doar radere.

Posibile efecte secundare ale epilarii laser

 Cele mai des intalnite sunt o usoara inrosire si edematiere a zonei tratate. Aceste efecte de obicei dureaza cateva ore.
epilare-laser-sector1-

Tratamentul de epilare laser realizat in Clinica Dermestetica:

 • Este realizat exclusiv de catre doctori dermatologi;
 • Foloseste o tehnologie de ultima ora Laser NdYag 1064nm/ Laser Dioda 810nm
 • Este sigur pentru pielea dvs;
 • Implica timp redus de tratament
 • Poate fi folosit si pe piele inchisa la culoare constitutional
 • FARA durere
 • FARA efecte adverse
 • FARA arsuri de piele
 • FARA fire de par crescute pe sub piele
 • FARA foliculita postepilatorie
 • Tratamentul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.

>>Citeste mai multe despre tehnologia LASER vs. IPL pentru epilarea definitiva<<