Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Acidul hialuronic (filler-ul)  injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Tehnologiile avansate din ultimii ani au dus la obtinerea unor produse injectabile foarte pure, elastice, modelabile, cu aspect natural care redau pielii un aspect tanar, luminos si tonic.

Injectare Acid HialuronicCum apar ridurile si pierderea de volum la nivelul fetei ?

Odata cu trecerea anilor, fibrele de colagen se degradeaza, tesuturile isi pierd elasticitatea si nivelul optim de hidratare, stratul adipos se atrofiaza, oasele fetei se micsoreaza si sufera procesul de retractie,  ligamentele de retentie se alungesc si nu mai sustin compartimentele faciale, astfel ca apare aspectul de piele laxa, cazuta, lipsita de tonus si stralucire. Apar liniile statice, pierderea de volum si santurile adanci intre compartimentele musculare precum si ridurile de expresie prin contractia repetata si sustinuta a muschilor mimicii.

Ce se poate trata cu acid hialuronic?

Fillerele cu acid hialuronic,  in functie de vascozitate,pot fi folosite pentru:

  • tratarea ridurilor fine de la nivelul fetei, mainilor, gatului si decolteului,
  • tratarea santurilor statice nasolabiale( intre nas si colturile gurii) si santurilor marionete( liniile ce coboara de la colturile gurii spre barbie care dau expresia de fata trista)
  • augmentarea buzelor (refacerea conturului buzelor pentru a trata liniile fine –smoker lines, precum si refacerea volumului buzelor). Buzele capata un aspect mai plin si mai tanar.
  • corectia contururilor/volumetriei faciale (pometi si volumul lateral al fetei care se aplatizeaza datorita scaderilor bruste in greutate, cu varsta, prin pierderea si degradarea colagenului)

Ridurile foarte superficiale sau foarte profunde pot fi dificil de tratat.

Ridurile de expresie se trateaza cu ajutorul toxinei botulinice. Se recomanda ca tratamentul cu toxina botulinica sa preceada cu minim 2 saptamani tratmentul cu acid hialuronic.

Hidratatrea si revitalizarea pielii se realizeaza cu ajutorul cocktail-urilor de biorevitalizare cutanata care contin acid hialuronic necrosslinkat si aminoacizi care intra in compozitia colagenului.

injectare acid hialuronic buzeCat timp dureaza tratamentul si efectele obtinute?

Tratamentul este simplu si rapid efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila.
In general tratamentul dureaza 30 minute dar depinde de corectia pe care o doriti.
Rezultatele obtinute sunt indelungate dar nu permanente. Durata efectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita).
In general, aspectul se mentine aproximativ 1-2 ani pentru riduri/linii si 6 luni – 1 an pentru buze.

Programeaza-te online
sau programare telefonica la 0733.297.207

Inainte de tratament:

  • Spuneti medicului curant daca planificati alte tratamente laser sau peeling chimic, deoarece exista riscul aparitiei inflamatiei in aria tratata daca aceste proceduri vor fi efectuate dupa injectarea de acid hialuronic
  • Spuneti medicului daca utilizati medicatie imunosupresoare intrucat creste riscul de aparitie a infectiei in zona tratata
  • Spuneti medicului daca utilizati medicatie care interfera cu coagularea sangelui (aspirina, ibuprofen, anticoagulate, ginkgo biloba, sildenafil, etc) deoarece pot creste riscul de aparitie a echimozelor( vanatai) la locul de injectare.

Dupa tratament:

In primele 48 ore evitati:

  • exercitiile fizice intense,
  • expunerea la caldura intensa ( soare, sauna, hot yoga) sau frig
  • excesul de bauturi alcoolice.

Ce efecte secundare sunt posibile?

Este posibil sa apara un eritem discret, edem, senzatie de tensiune sau mancarime locala. Ca la orice procedura injectabile exista riscul aparitiei infectiei.
Discomfortul este temporar si dispare in general in cateva zile.

Important! Respectati cu strictete indicatiile medicului !

juverden-acid-hialuronic

injectare-acid-hialuronic-Juverden-Vycross-Range