Ce este SUNEKOS?

Biorevitalizare-si-hidratare-cutanataSUNEKOS 200/1200 este un dispozitiv medical de ultima generatie, care contine un complex functional unic, brevetat, de 6 aminoacizi specifici colagenului si elastinei.

SUNEKOS 200/1200 contine si acid hialuronic in concentratie semnificativa, care, in asociere cu aminoacizii, stimuleaza vitalitatea fibroblastelor, induce o hidratare profunda si creste semnificativ stralucirea pielii.

Mod de actiune

Fibroblastele, celulele de la nivelul profund al pielii, sunt responsabile cu repararea tesutului imbatranit, asigurandu-i tonusul, densitatea si elasticitatea. Pe masura ce imbatranim sau ca urmare a expunerii prelungite la soare, vitalitatea fibroblastelor scade semnificativ, implicit productia de colagen si elastina este seminificativ mai redusa. In consecinta pielea devine mai fragila, subtire, isi pierde tonusul, elasticitatea, luminozitatea si apar ridurile.

In producerea naturala a colagenului si elastinei, fibroblastii utilizeaza un suport nutritiv: 6 Aminoacizi (Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina, L-Valina si L-Alanina), care sunt continuti de SUNEKOS 200 in proportie si concentratie corecta pentru activarea cailor sintetice celulare.

Este important ca tratamentul cu Sunekos 200 sa se initieze inca de la primele modificari, pentru a combate efectele imbatranirii si fotoimbatranirii cutanate si a stimula reintinerirea efectiva a pielii.

SUNEKOS 200/1200 este o formula exclusiva recomandata pentru:

  • Regenerarea si redensificarea pielii din profunzime
  • Cresterea elasticitatii si tonusului cutanat
  • Hidratare profunda
  • Cresterea semnificativa a stralucirii pielii
  • Reducerea scorului de severitate a ridurilor
  • Tratamentul adjuvant al cicatricelor postacneice sau vergeturilor

 

Biorevitalizare-si-hidratare-cutanata-2SUNEKOS 200/1200 se adreseaza in special tratamentului zonelor expuse frecvent la soare, in care procesul de imbatranire al pielii este mai pronuntat, cum ar fi la nivelul fetei, gatului, decolteului si mainilor. Este potrivit si pentru tratamentul zonelor mai sensibile precum regiunea frontala sau perioculara.

Pentru tratamentul vergeturilor sau laxitatii corporale, injectarea SUNEKOS 200 se poate efectua si la nivelul bratelor, abdomenului sau coapselor.

Tratamentul este recomandat si in preventia si tratamentul elastozelor solare, fiind indicat mai ales inainte si dupa expunerea prelungita la soare, pentru a contracara efectele nocive ale radiatiilor UV si preveni imbatranirea prematura a pielii.

 

Tratamentul cu SUNEKOS 200/1200 nu este dureros, injectarea substantei se face cu ajutorul unor ace fine, de 30-32G sau cu canula atraumatica.