Laserul CUTERA XEO combina lungimea de unda ideala pentru tratamente vasculare (Nd Yag 1064nm) cu cea mai mare flexibilite a parametrilor pentru a trata sigur si cu eficienta maxima o gama larga de afectiuni vasculare – de la cele mai fine dilatatii vasculare (telangiectazii, venectazii discrete de la nivelul fetei, decolteu) pana la cele mai profunde, albastrui, reticulare localizate la nivelul membrelor inferioare.

Cum functioneaza laserul vascular CUTERA?
Sistemul CUTERAlaser-vascular2 livreaza impulsuri laser care determina coagularea sangelui din interiorul vasului, eventual distruge vasul respectiv care ulterior va fi resorbit de catre organism. Fluxul sangvin va fi astfel redirectionat catre venele profunde.

De cate tratamente am nevoie?
De obicei este suficient un singur tratament, maxim doua. Totusi, numarul de tratamente necesare depinde de numarul, culoarea si marimea vaselor care urmeaza a fi tratate.
Rezultatele variaza individual.

Tratamentul doare?
Majoritatea pacientilor experimenteaza o senzatie de intepatura la impactul impulsului laser.
Desi nu este necesara anestezia locala sau medicatie antialgica, totusi pacientii pot opta pentru acestea. Dupa tratament durerea este minima sau inexistenta.

Care sunt posibilele efecte secundare ?
Cel mai des intalnite sunt usoara inrosire a zonei si edematierea. Aceste simptome dureaza mai putin de 24 de ore. In rare cazuri pot apare echimoze (invinetire) sau veziculatie .

Cand sunt vizibile rezultatele?
Multi pacienti observa o imbunatatire semnificativa a aspectului dupa 4-6 saptamani. Totusi, rezultatul final poate sa nu fie vizibil decat dupa cateva luni.