laser-dermatologic

Laserele dermatologice

Vene inestetice? Laserul este solutia cu cele mai bune rezultate!

Baza nasului, decolteul, gambele. Aparent, zone ale corpului fara nicio legatura. Practic, sunt cele mai predispuse la aparitia afectiunilor vasculare. Si daca la niveul fetei si al gatului vorbim despre fine dilatatii vasculare,

Read more

Alunitele. Tot ce trebuie sa stii despre alunite. Tratament alunite . Tipuri de alunite

Alunitele. Tot ce trebuie sa stii despre alunite/nevi

Ce sunt alunitele (in termeni stiintifici nevi)?

Nevul (alunita) este o leziune benigna a pielii aparuta datorita proliferarii celulelor care produc pigment (melanocitele).
Nevii/ alunitele pot fi prezente de la nastere (nevi congenitali) sau pot aparea mai tarziu (nevi dobanditi).

Read more
epilare-definitva-laser-vs-epilare-ipl-dermestetica-intrebari

LASER vs. IPL pentru epilare definitiva

Deseori exista multe confuzii atunci cand trebuie sa intelegem diferenta dintre epilare definitiva laser si epilare IPL.

Ambele tratamente produc energie pentru a intrerupe ciclul de crestere al foliculului pilos si pentru a-i opri cresterea fara a leza tesuturile din jur . Asemanarea dintre cele doua tipuri de echipamente  se opreste aici.

Marea diferenta intre cele doua  consta in tehnologia folosita pentru a produce lumina.

Read more
Hidratare ten gras sau mixt

Sfaturi pentru hidratarea tenului gras/mixt

A hidrata pielea inseamna a mentine sau a restabili echilibrul hidric la nivelul pielii. Cand pielea este bine hidratata, aceasta este moale, placuta la atingere, are aspect sanatos. Cand este deshidratata este aspra cu aspect flasc.
Indiferent de tipul pielii trebuie sa acordam o atentie speciala hidratarii, mai ales daca este vorba despre un ten gras sau mixt. O piele grasa nu inseamna neaparat o piele hidratata.

Read more
dermatoscopy[1]

Dermatoscopia cutanata – Diagnostic si sfat chirurgical

Pe parcursul intregului an dar in special vara, pielea ta este expusa actiunii razelor ultraviolete avand ca rezultat aparitia de noi pete maronii, hiperpigmentari localizate si aparitia de noi alunite. Nu trebuie ca aceste modificari ale aspectului pielii sa fie ignorate si de aceea un consult la medicul dermatolog este extrem de indicat, in special daca ai observat aparitia de noi alunite.

Read more
despre deodorante si antiperspirante

Intrebari frecvente despre deodorantele si antiperspirante

1. Care sunt ingredientii care dauneaza pielii din zona axilei?

Momentul achizitionarii unui deodorant este in aparenta unul usor dar, trebuie sa fim atenti asupra substantelor care intra in compozitia acestora si care in contact repetat cu pielea ar putea patrunde in organism cu potentiale efecte toxice.
In pricipiu toate informatiile cu privire la ingredientele unui deoadorant sunt inscriptionate pe ambalajul acestuia si de aceea consultarea atenta a informatiilor referitoare la fiecare produs este importanta ajutandu-ne sa evitam reactiile neplacute rezultate ca urmare a utilizarii unui deodorant nepotrivit.

Read more
1 2
Web Design si SEO
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor.