Laserele dermatologice

laser-dermatologic

Laserele dermatologice

Vene inestetice? Laserul este solutia cu cele mai bune rezultate!

Baza nasului, decolteul, gambele. Aparent, zone ale corpului fara nicio legatura. Practic, sunt cele mai predispuse la aparitia afectiunilor vasculare. Si daca la niveul fetei si al gatului vorbim despre fine dilatatii vasculare, la nivelul membrelor inferioare apar, de cele mai multe ori, venectazii albastrui, vizibile, pe care ni le dorim corectate si tratate.

Dilatatiile vasculare apar atunci cand, pe un teren genetic predispus, peretele vascular isi pierde elasticitatea si se dilata sub actiunea mai multor factori. Acestia pot fi: ortostatismul prelungit, pozitia asezat pe scaun timp de mai multe ore fara intrerupere, expunerea constanta a zonelor sensibile la surse de caldura (soare, sauna, bai fierbinti, impachetari calde), sarcina, masajul agresiv, sporturile cu stop brusc pe picior( sarituri). Sunt cauze greu de ocolit, asadar preventia in cazul dilatatiilor vasculare este la fel de greu de realizat. Ce putem face, insa, pentru sanatatea pielii noastre este sa apelam la cei mai buni medici dermatologi si la cele mai bune tehnologii laser pentru a-i reda din nou aspectul frumos si sanatatea.

 

Terapiile cu Laserul CUTERA XEO, tratament sigur si eficient

In cazul dilatatiilor vasculare mici , cu diametrul vasului pana la 2-3mm, tipul, intensitatea si durata tratamentelor variaza de la pacient la pacient in functie de felul leziunii cat si de dimensiunea zonei afectate. De aceea, tratarea intr-un mod profesionist inseamna diagnostic corect, definirea tipului de piele, stabilirea tratamentului adecvat. Unele leziuni, de http://www.achaten-suisse.com/ tipul capilarelor superficiale sparte sunt mai usor de tratat, iar altele necesita de regula mai multe sesiuni de tratament.

Dilatatiile vasculare sunt leziuni care beneficiaza acum de un tratament sigur si eficient, bazat pe terapiile cu Laserul CUTERA XEO. Sistemul CUTERA livreaza impulsuri laser care determina coagularea sangelui din interiorul vasului, eventual distruge vasul respectiv, care ulterior va fi resorbit de catre organism. Fluxul sangvin va fi astfel redirectionat catre venele profunde.

 

”Rezultatele sunt vizibile in timp”

Dupa tratament, zona poate fi eritematoasa( rosiatica) pana a doua zi si pot aparea cateva zone cu echimoze (vanatai). Pacientul nu necesita perioada de recuperare, isi poate continua activitatea obisnuita imediat dupa tratament. Totusi se recomanda evitarea pentru un timp a expunerii la soare sau solar a zonei tratate.

Tratamentul nu doare, majoritatea pacientilor experimentand o senzatie de intepatura la impactul impulsului laser. Desi nu este necesara anestezia locala sau medicatie antialgica, totusi pacientii pot opta pentru acestea. Dupa tratament durerea este minima sau inexistenta. Chiar daca multi pacienti observa o imbunatatire semnificativa a aspectului dupa 4-6 saptamani, un picior fin  si fara urme albastrui poate sa nu fie vizibil decat dupa cateva luni.

Web Design si SEO
ANPCSOL