Dermatologie

Clinica noastra va ofera consultatii de specialitate pentru afectiunile dermatologice, tratamente procedurale si chirurgicale. Sunt diagnosticate si tratate cu success toate tipurile de afectiuni dermatologice si venerologice. In clinica se efectueaza examenul dermoscopic al leziunilor non/pigmentare (nevi congenitali sau dobanditi, veruci seboreice, epitelioame, etc.), documentatie fotografica cu harta dermoscopica digitala (body map), sfat chirurgical, precum si urmarire dermoscopica periodica.
Echipamentele de ultima generatie ne ajuta in stabilirea unui diagnostic exact si elaborarea unui plan de tratament personalizat.
Alege procedura care te intereseaza din lista din coloana dreapta.

Estetica

Renuntand la metodele clasice, Dermestetica, prin dotarea ultraperformanta, va pune la dispozitie cele mai noi proceduri estetice neinvazive sau minim invasive. In urma unui consult dermato-estetic personalizat, specialistii nostrii va pot indica o terapie (sau combinatie de terapii), cea mai potrivita pentru dumneavoastra luand in considerare si agenda de lucru si bugetul dumneavoastra.
Cu ajutorul Laserului CUTERA Xeo (Nd;Yag), varf de gama laser medicala, specialistii nostrii trateaza cu succes afectiunile vasculare (telangectazii, venectazii, spider angioma, etc.), si va ajuta sa scapati definitiv de parul nedorit indiferent de zona (este singura solutie viabila in hirsutism). In timp ce alte sisteme de epilare (laser sau IPL) necesita intreruperea tratamentelor pe timpul verii, CUTERA XEO trateaza eficient si in siguranta toate fototipurile cutanate (I-IV) inclusiv pielea bronzata.
Alege procedura care te intereseaza din lista din coloana dreapta.

Tarife servicii

Vezi lista de tarife